Op zaterdag 18 juli was de intrede dienst van  ds. Maarten Hameete bij de PG Leidschendam.

Welkom en opening van de dienst werd door ds Fulco de Vries Bouwstra gedaan (broer en zwager van oudgemeente leden van de Bethlehemkerk: Timme en Marjan de Vries). Als eerste werd er geluisterd en gekeken naar het lied 'God is in ons midden'. Daarna speelde de organist een prachtige variatie op Lied 281, wij zoeken hier uw aangezicht. Hierna de aanvaarding en verwelkoming.

Nu nam ds Maarten Hameete de dienst over van ds. Fulco de Vries Bouwstra. Lezing was uit Handelingen 2: 1-11. Na een prachtige variatie op Lied 686, volgde de uitleg en verkondiging. Verder verliep de dienst niet anders als dat we ook in de Bethlehemkerk gewend zijn, maar wel zonder zingen. Na de viering was er buiten een programma met statafels. Op deze manier kon er toch nog even nagepraat worden en werd het glas op Maarten en zijn vrouw Annet geheven.