De Bethlehemkerk is dit voorjaar gestart met een nieuwe manier van ontmoeten: online koffie-ontmoetingen. De formule is eenvoudig: met een kop koffie (of thee natuurlijk) log je in in een virtuele koffieruimte van de Bethlehemkerk. Gemeenteleden bespreken daar samen onderwerpen die actueel zijn in hun leven, of gewoon elkaar zien en even bijpraten.

Zondag 2 augustus drinken we weer samen online koffie met de vrienden uit de Diependaalse Kerk.

Het thema van komende zondag is: "Een teken van God"

Ds Nick de Graaf schrijft hierover:
In de dienst ging het over de tekens van God. Die man in Ezechiƫl die een kruisje zet op de voorhoofden is daar een voorbeeld van, net als de regenboog en de doop. Mogelijk ziet u nog wel veel meer andere tekens van God. Kunt u er misschien een paar noemen uit uw eigen leven? En hoe helpen deze tekens van God u om met God te leven?

Ik hoop zelf ook online aanwezig te zijn. Wat een leuk initiatief trouwens!

Geef u op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we weten wie we kunnen verwachten. U kunt komende zondag weer dezelfde link gebruiken als die u afgelopen week ontvangen heeft. Tussen 11:15 en 11:30 is er inloop en ruimte om bij te praten over je ervaringen van de afgelopen week, van 11:30 tot 12:00 doen we 2 keer een koffietafel van telkens ongeveer 15 minuten, waarin we over de bovenstaande vragen met elkaar in gesprek gaan. Om 12 uur eindigen dan de thema koffietafels, kunnen deelnemers de SOK weer verlaten,  en voor degenen die nog even blijven hangen is er tijd om verder door te praten over dat wat je bezig houdt.

Ook als u Zoom nog nooit heeft gebruikt bent u van harte uitgenodigd! Heeft u hulp nodig? Stuur ons dan een e-mail dan doen we ons best u te helpen waar we kunnen.

Zoom-team Bethlehemkerk