In navolging van het ijsproevement voor volwassenen afgelopen zomer op zondag 26 juli, gaan we op zondag 30 augustus voor eens en altijd beslissen waar het lekkerste ijs in het Gooi te koop is. We beginnen om 14 uur onderaan de toren van de Vitus bij Kings en daarna fietsen we door naar Blaricum en via een omweg terug naar Hilversum om daar ook het ijs te testen. Rond half 6 zijn we weer terug.

Alle PGH jongeren zijn uitgenodigd. Bij het begin van het nieuwe seizoen is het de e kerk die trakteert.

Wie gaat er mee?

En alvast voor in je agenda: 4 september bovenwijkse catechese in de Bethlehemkerk met aansluitend stercafé.

Voor deze leuke ice challenge, graag van te voren aanmelden bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groet Corné, Karin, Renate, Wouter, Anke, Ducco en Piet