De Bethlehemkerk is dit voorjaar gestart met een nieuwe manier van ontmoeten: online koffie-ontmoetingen. De formule is eenvoudig: met een kop koffie (of thee natuurlijk) log je in in een virtuele koffieruimte van de Bethlehemkerk. Gemeenteleden bespreken daar samen onderwerpen die actueel zijn in hun leven, of gewoon elkaar zien en even bijpraten.

Zondag 23 augustus drinken we weer samen online koffie, deze keer voor het eerst weer alleen samen als Bethlehemkerk gemeente.

Het thema van komende zondag is: "Sorry seems to be the hardest word'"

Ds Aster Abrahamsen schrijft hierover:

Het ging in deze dienst over vergeving. Psalm 103 kwam verschillende keren terug, op verschillende manieren.
Daarin staat o.a.
Zo ver als het oosten is van het westen, zo ver heeft Hij onze zonden van ons verwijderd.
Hoe kijkt u aan tegen zonde en schuldbesef en vergeving? Zijn dat onderwerpen die een rol spelen in uw geloofsleven?

Zonde, schuldbesef, medelijden en vergeving, maar ook genade, lijken onderwerpen te zijn die typerend zijn voor de kerk, die horen bij het christelijk geloof. Wat kunnen wij als kerk de wereld vertellen en leren over vergeving, over jezelf en anderen vergeven?

Tot slot: 7 x 70 maal vergeven … wat betekent dat, volgens u? Kunnen wij dit wel?

Geef u op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we weten wie we kunnen verwachten. U kunt komende zondag weer dezelfde link gebruiken als die u afgelopen week ontvangen heeft. Tussen 11:15 en 11:30 is er inloop en ruimte om bij te praten over je ervaringen van de afgelopen week, van 11:30 tot 12:00 doen we 2 keer een koffietafel van telkens ongeveer 15 minuten, waarin we over de bovenstaande vragen met elkaar in gesprek gaan. Om 12 uur eindigen dan de thema koffietafels, kunnen deelnemers de SOK weer verlaten,  en voor degenen die nog even blijven hangen is er tijd om verder door te praten over dat wat je bezig houdt.

Ook als u Zoom nog nooit heeft gebruikt bent u van harte uitgenodigd! Heeft u hulp nodig? Stuur ons dan een e-mail dan doen we ons best u te helpen waar we kunnen.

Zoom-team Bethlehemkerk