De Bethlehemkerk is dit voorjaar gestart met een nieuwe manier van ontmoeten: online koffie-ontmoetingen. De formule is eenvoudig: met een kop koffie (of thee natuurlijk) log je in in een virtuele koffieruimte van de Bethlehemkerk. Gemeenteleden bespreken daar samen onderwerpen die actueel zijn in hun leven, of gewoon elkaar zien en even bijpraten.

Zondag 30 augustus drinken we weer samen online koffie, deze keer voor het eerst weer alleen samen als Bethlehemkerk gemeente.

Het thema van komende zondag is: "Verstaan we elkaar?"

Ds Maarten Hameete schrijft hierover:

Wanneer heb jij voor het laatst geleerd van het perspectief van een ander? Vertel daar eens iets over!

Geef u op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we weten wie we kunnen verwachten. U kunt komende zondag weer dezelfde link gebruiken als die u afgelopen week ontvangen heeft. Tussen 11:15 en 11:30 is er inloop en ruimte om bij te praten over je ervaringen van de afgelopen week, van 11:30 tot 12:00 doen we 2 keer een koffietafel van telkens ongeveer 15 minuten, waarin we over de bovenstaande vragen met elkaar in gesprek gaan. Om 12 uur eindigen dan de thema koffietafels, kunnen deelnemers de SOK weer verlaten,  en voor degenen die nog even blijven hangen is er tijd om verder door te praten over dat wat je bezig houdt.

Ook als u Zoom nog nooit heeft gebruikt bent u van harte uitgenodigd! Heeft u hulp nodig? Stuur ons dan een e-mail dan doen we ons best u te helpen waar we kunnen.

Zoom-team Bethlehemkerk

NB direct aansluitend op de viering van 30 augustus is er een presentatie over Veilig terug naar de kerk. De presentatie is live vanuit huis te volgen en zal naar verwachting 20 minuten duren, daarom kan de aanvangstijd van SOK ook iets later zijn dan anders.