Doe gezellig mee met de startzaterdag van de Bethlehemkerk. Ook dit jaar zijn er weer volop activiteiten voor jong en oud. De activiteiten starten op verschillende tijdstippen in de middag van 12 september.

We ontmoeten elkaar buiten op het plein voor de kerk en op ons eigen grote grasveld, onder het genot van een drankje en een nootje om elkaars verhalen te horen.

Vanaf 15:15 begint een heuse puzzelfietstocht door Hilversum.

Vanaf 16:00 is iedereen welkom, die niet mee op de fiets puzzeltocht gaat.
We bieden de Bethlehemkerk babbelbox aan, een box met allemaal verschillende leuke vragen om met de ander in het gesprek te verkennen en zo elkaar beter te leren kennen.Daarnaast is er rondom het hele kerkgebouw en grasveld een route uitgezet om de schepping in zeven dagen uit te beelden. Dit vooruitlopend op het thema van startzondag: Schepping. Iedereen (jong en oud) is uitgenodigd om een creatieve bijdrage te leveren aan deze zeven scheppingsdagen.

Dit jaar is er geen traditionele BBQ, maar komt er een heuse foodtruck (start rond 17.30 uur). Ons grote grasveld verandert zaterdag in een gezellig besloten terrein, met naast de foodtruck ook een koffiebar en een ijsbar. Het is nog een beetje puzzelen voor de commissie om met alle Corona voorzorgmaatregelen tot een goed plan en logistiek te komen. We willen dit betrouwbaar, goed en veilig voor iedereen kunnen aanbieden. De details volgen de komende week. De avond sluiten we rond 20.30 uur af.

Voor deelname aan de startzaterdagactiviteiten kun je je vanaf volgende week aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer details volgen op de website en in de komende nieuwsbrieven

Startzaterdagcommissie 2020
Annelene Ammerlaan