Na een moeilijke en lastige tijd heeft de commissie Fysieke Kerkdiensten Bethlehemkerk (FKB)  een Gebruiksplan opgesteld voor de Bethlehemkerk wat ons gaat helpen om u als kerkgangers weer fysiek in ons kerkgebouw bij diensten en activiteiten te kunnen ontvangen.

De FKB heeft vertrouwen en veiligheid als de kaders voor het Gebruiksplan gesteld. Het uitgangspunt is dat we samen in vertrouwen op elkaar op een veilige manier in onze kerk kunnen samen komen.

Op zondag 30 augustus 2020 en 6 september 2020 hebben we oefendiensten gepland om te testen of het Gebruiksplan op juiste wijze kan functioneren. Belangrijk is dat we vastleggen wie wanneer in de kerk aanwezig is geweest en, indien nodig, mensen kunnen opsporen.

Zo willen we u vragen om u aan te melden via Eventix. Dit is een systeem waarmee we kunnen bijhouden hoeveel mensen we kunnen verwachten.

Handleiding:

• Druk op de link die in de gestuurde mail staat van Eventix.
  • Je ziet de kerkdienst staan met betreffende datum, druk hierop.
  • Druk op het plusje bij medewerkers PgH als u die zondag een functie in de kerkdienst heeft,  je ziet een 1 verschijnen.
  • Druk op het plusje bij regulier, als er een iemand wordt aangemeld die bezoeker is, je ziet een 1 verschijnen.
  • Druk op next (volgende).
  • Vervolgens kan je kiezen uit connect with facebook of enter manually, druk op enter manually.
  • Je ziet het scherm order receiver (order ontvanger verschijnen).
  • Vul bij “name” bij first je voornaam en bij last je achternaam in.
  • Bij e-mail address je email in.
  • En bij phone te telefoonnummer bv 06-12345678
  • Druk vervolgens op next (volgende).
  • Vul vervolgens nogmaals je voor en achternaam in, je emailadres en je telefoonnummer in de kaders die worden aangegeven.
  • Vink het hokje aan onderaan dat er geen corona symptomen zijn. (moet ingevuld zijn!)
  • Druk daarna op next (volgende).
  • Vink hokje aan van de voorwaarden (I agree to the terms of service of Eventix).
  • Druk op place order.
  • Binnen een paar tellen volgt een mail met het ticket voor de bijeenkomst, deze kan getoond worden op een smartphone bij de kerk of wordt uitgeprint en neemt de hardcopy mee naar de kerk.

Mochten er kerkgangers zijn die geen internet hebben of hulp nodig hebben bij registreren dan kan men contact opnemen met:

Gerard Ekelmans:           06 – 2830 8411
Theo van Halsema:         06 – 2332 7858

We zien ernaar uit u weer te ontmoeten in of om de kerk!