Komend jaar zal in het teken staan van Schepping, het nieuwe jaarthema voor alle kerken van de PgH, dus ook voor onze Bethlehemkerk.

Bij Schepping kun je aan veel dingen denken: aan het verhaal van Genesis, aan de natuur, aan milieuproblematiek en klimaatverandering, aan creativiteit, kunst en cultuur, etc. Dit jaar willen we allerlei facetten van Schepping voorbij laten komen.

Wie zijn wij in de schepping? Wat voegen wij toe en wat breken wij af? Wat betekent ‘scheppen’ in uw leven? Al dit soort vragen komen langs op Startzondag. Het wordt allemaal een beetje anders dan anders, met een andere liturgie dan gebruikelijk. Een beetje chaos, maar uiteraard komt alles weer in orde op het laatst.

Het zal een heel andere Startzondag zijn dan vorige jaren, vanwege de maatregelen die voortkomen uit de coronacrisis. We kunnen niet samen zingen, niet samen koffiedrinken, en niet gezellig naast elkaar bijkletsen. Maar, we kunnen wél voor het eerst sinds maanden weer samen in de kerk zijn, op een veilige manier en met elkaar het jaar opstarten: bidden en danken en vooruitkijken!

U bent van harte welkom om bij de dienst aanwezig te zijn. We kunnen maar liefst tot 80 mensen kwijt. Ook kunt u meekijken en online met ons verbonden zijn.

Graag tot 13 september!

Namens de Startzondag commissie