Doe gezellig mee op startzaterdag 12 september 2020. Geef je nu op! Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de namen en telefoonnummers van iedereen die je opgeeft.

Ook dit jaar zijn er weer volop activiteiten voor jong en oud. Uiteraard organiseren we het Corona-proof volgens de regels van het RIVM en vragn we iedereen om zich aan de regels te houden, zodat iedereen mee kan doen. De activiteiten starten op verschillende tijdstippen in de middag van 12 september.

Vanaf 15:15 begint een heuse puzzelfietstocht door Hilversum.

Vanaf 16:00 is iedereen welkom, die niet mee op de fiets puzzeltocht gaat. We ontmoeten elkaar buiten op het plein voor de kerk en op ons eigen grote grasveld, onder het genot van een drankje en een nootje om elkaars verhalen te horen.

We bieden de Bethlehemkerk babbelbox aan, een box met allemaal verschillende leuke vragen om met de ander in het gesprek te verkennen en zo elkaar beter te leren kennen. Daarnaast is er rondom het hele kerkgebouw en grasveld een route uitgezet om de schepping in zeven dagen uit te beelden. Dit vooruitlopend op het thema van startzondag: Schepping. Iedereen (jong en oud) is uitgenodigd om een creatieve bijdrage te leveren aan deze zeven scheppingsdagen.

Dit jaar is er geen traditionele BBQ, maar komt er een heuse foodtruck (start rond 17.30 uur). Sheila komt met haar foodtruck compleet met heerlijk Surinaams eten. Ons grote grasveld verandert zaterdag in een gezellig besloten terrein, met naast de foodtruck ook een koffiebar.

De koffiebar Bonen met een boodschap bevindt zich in de klassieke VW Bus van ds Aster en Tijmen. Ds Aster en Tijmen bereiden de meest fantastische espresso's en cappucino's en lattes, natuurlijk wel met een boodschap. En vanzelfsprekend is er ook een ijsbar: de IJsbrommer. De avond sluiten we rond 20.30 uur af.

We hopen je zaterdag te zien, dus geef je snel op!

Voor deelname aan de startzaterdagactiviteiten kun je je vanaf NU aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. graag vermelding hoeveel personen én met vermelding van je telefoonnummer.

Startzaterdagcommissie 2020
Annelene Ammerlaan