De Bethlehemkerk is dit voorjaar gestart met een nieuwe manier van ontmoeten: online koffie-ontmoetingen. De formule is eenvoudig: met een kop koffie (of thee natuurlijk) log je in in een virtuele koffieruimte van de Bethlehemkerk. Gemeenteleden bespreken daar samen onderwerpen die actueel zijn in hun leven, of gewoon elkaar zien en even bijpraten.

Ook op startzondag 13 september drinken we weer samen online koffie.

Het thema van komende zondag is: "In het begin ... chaos en orde in de Bethlehemkerk"

Ds Aster Abrahamsen schrijft hierover:
Wie zijn wij in de schepping? Wat voegen wij toe en wat breken wij af? Wat betekent ‘scheppen’ in uw leven? Al dit soort vragen komen langs op Startzondag. Het wordt allemaal een beetje anders dan anders, een beetje chaos, maar uiteraard komt alles weer in orde op het laatst.

Vanuit de Startzondag voorbereidingsgroep wordt de volgende vragen aangereikt:
-Hoe ziet u uzelf t.o.v. de schepping (kroon op de schepping/heerser over de schepping/ scheppingsgenieter/ scheppingsvernietiger/ onderdeel van de schepping/ gebruiker van de schepping/ etc)?
-Wat betekent ‘scheppen’ in uw leven en welke rol spelen chaos en orde daarin?
-Wat voegen wij toe en wat breken wij af en draagt dat bij aan Gods Koninkrijk?

Geef u op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we weten wie we kunnen verwachten. U kunt komende zondag weer dezelfde link gebruiken als die u afgelopen week ontvangen heeft. Tussen 11:15 en 11:30 is er inloop en ruimte om bij te praten over je ervaringen van de afgelopen week, van 11:30 tot 12:00 doen we 2 keer een koffietafel van telkens ongeveer 15 minuten, waarin we over de bovenstaande vragen met elkaar in gesprek gaan. Om 12 uur eindigen dan de thema koffietafels, kunnen deelnemers de SOK weer verlaten,  en voor degenen die nog even blijven hangen is er tijd om verder door te praten over dat wat je bezig houdt.

Ook als u Zoom nog nooit heeft gebruikt bent u van harte uitgenodigd! Heeft u hulp nodig? Stuur ons dan een e-mail dan doen we ons best u te helpen waar we kunnen.

Zoom-team Bethlehemkerk