WELKOM TERUG IN DE KERK OP STARTZONDAG 13 september 2020!

Motto: In het beginā€¦ Chaos en orde in de Bethlehemkerk

Reserveer nu een van de 80 plaatsen om er in de zaal bij te zijn via:

Komend jaar zal in het teken staan van Schepping, het nieuwe jaarthema voor alle kerken van de PgH, dus ook voor onze Bethlehemkerk.

Bij Schepping kun je aan veel dingen denken: aan het verhaal van Genesis, aan de natuur, aan milieuproblematiek en klimaatverandering, aan creativiteit, kunst en cultuur, etc. Dit jaar gaan we allerlei facetten van Schepping voorbij laten komen.

Wie zijn wij in de schepping? Wat voegen wij toe en wat breken wij af? Wat betekent ā€˜scheppenā€™ in uw leven? Al dit soort vragen komen langs op Startzondag. In deze dienst die voorbereid is met de 20-40 groep wordt het allemaal een beetje anders dan anders, met een andere liturgie dan gebruikelijk. Een beetje chaos, maar uiteraard komt alles weer in orde op het laatst.

Ook door de maatregelen die voortkomen uit de coronacrisis zijn dingen anders dan normaal, maar ook zonder zingen en koffie belooft het een fantastische dienst te worden! We kijken er naar uit om voor het eerst sinds maanden weer samen in de kerk zijn, op een veilige manier en met elkaar het jaar opstarten: bidden, danken en vooruitkijken!

Wij hebben er zin in en we hopen jullie ook weer in de kerk te zien! Natuurlijk kunt u ook meekijken en online met ons verbonden zijn.

Graag tot 13 september!

Namens de Startzondag commissie