Jongerenviering op Vredeszondag 20 september 12:00 in de Bethlehemkerk

De Protestante Gemeente Hilversum en de Emmaus-Paulus Parochie vieren samen op deze zondag, voorbereid voor en door jongeren. Het thema is racisme.

De viering die op 4 september mee is voorbereid door de jongeren zal starten met een inloop en een broodje om 11:30. Rond 12 uur start de band, RPM&Friends met spelen en begeleid de viering verder onder leiding van Jessica Rebel en Albert Jan Schol. Er worden zowel popnummers gespeeld zoals ‘Where is the Love’  en ‘Wereld van verschil’ en nummers van Sela en het Liedboek. De viering heeft een interactief gedeelte in plaats van een overweging, er worden teksten uit de Bijbel gelezen, kaarsen aangestoken en filmfragmenten getoond.

Na de viering geven we het vuur van de jongeren door aan de Raad van Kerken Hilversum voor de vredeswandeling die om 14 uur start op de Kerkbrink.

De voorgangers die betrokken zijn bij deze viering zijn Jetty Scheurwater en Randy Simileer samen met jeugdwerkers Maurice van de Lagemaat en Renate Japenga.

Tijdens de viering houden we ons aan de regels voor Corona: kom alleen als je geen klachten hebt die op corona wijzen, laat even weten of je een vriend of vriendin mee neemt, houdt in de kerkzaal 5 meter afstand tot de zangers en houdt 1,5 meter afstand tot volwassenen.

Graag aanmelden van te voren via https://shop.eventix.io/44958661-9b5d-4842-a993-34af63904328/tickets?eventId=9cee71cc-19da-4a86-8ee4-87c067e6906a

Jongerenviering 20 september online
In de jongerenviering vanuit de Bethlehemkerk maken we gebruik van vragen via Mentimeter. U kunt thuis ook meedoen en uw antwoorden versturen. Via deze link of door de QR-code te scannen met uw telefoon, komt u bij de Mentimeter uit en dan kunt u daar de vragen beantwoorden tijdens het actieve gedeelte in de viering.

https://www.menti.com/2xxzmzrdkc