Het kinderkerkkamp gaat -op het nippertje- door! Eén belangrijke wijziging: we starten vrijdagavond en eindigen zaterdag einde van de dag.

Wat was er aan de hand: We waren hard bezig met voorbereiden en toen zegde onze vertrouwde locatie af - de vereiste corona maatregelen konden ze niet voldoende borgen.

Gelukkig hebben we onderdak gevonden bij de Morgenster, vlakbij de Hei!

We hebben weer een fantastisch programma op poten gezet met als thema: Schepping.

Een andere wijziging: we hebben helaas de mogelijkheid om kinderen die nog in groep 1 en 2 zitten een gedeelte mee te laten kunnen doen moeten laten vallen dit jaar. We vinden het heel jammer, maar we hopen dat volgend jaar weer alles bij het oude is.

Binnenkort volgt er een uitgebreidere mail met paklijst ed. Voor nu:

• je zoon of dochter gaat 2 oktober om 19u op kamp
  • je mag hem/haar zaterdagavond 18u moe maar voldaan weer ophalen - bij de Morgenster.

Ken je nog iemand die zich op wil geven?

Dit is de link naar het opgave formulier: https://forms.gle/Bj2cdNUnnrfbttao8

Wij hebben er zin in!

Hartelijke groeten van het kinderkerkkamp team:

Bart-Jaap, Janine, Christa, Esther en Wouter