Wat betekent het Koninkrijk van God voor jouw betrokkenheid bij een rechtvaardige wereld? En wat betekent dit voor jouw zorg voor de Schepping? Indringende vragen die centraal staan in videolezingen van Dave Bookless. De lezingen en gesprek, onder de titel ‘Heel het leven’, vinden vanaf 1 oktober plaats in de Diependaalse Kerk. Maar mogelijk vanwege corona tegen die tijd toch weer met elkaar interactief online.Bookless is anglicaans voorganger en directeur van de natuurorganisatie A Rocha. In korte videolezingen stelt hij indringende vragen. Klik hier voor meer informatie.

Vijf avonden

In totaal zijn er vijf avonden op donderdag: 1, 8, 22 en 29 oktober. De laatste is op donderdag 5 november.
Locatie: Diependaalse kerk (gebruik de linker zijingang), Diependaalselaan 138, Hilversum.
Meer informatie/aanmelden: Kaj ten Voorde, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., aanmelden uiterlijk 24 september. Deelname aan de cursus is gratis.