De Bethlehemkerk is dit voorjaar gestart met een nieuwe manier van ontmoeten: online koffie-ontmoetingen. De formule is eenvoudig: met een kop koffie (of thee natuurlijk) log je in in een virtuele koffieruimte van de Bethlehemkerk. Gemeenteleden bespreken daar samen onderwerpen die actueel zijn in hun leven, of gewoon elkaar zien en even bijpraten.

Ook op zondag 27 september drinken we weer samen online koffie.

Het thema van komende zondag is:  “geen woorden, maar daden...” of is daar toch wel iets meer over te zeggen?

Ds Hanneke Keur schrijft hierover:
De vraag voor bij de koffie: herken je zo’ n situatie waarin je eigenlijk wel weet wat je zou moeten doen vanuit je geloof, maar dat je het dan toch niet doet of niet hebt gedaan?

Geef u op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we weten wie we kunnen verwachten. U kunt komende zondag weer dezelfde link gebruiken als die u afgelopen week ontvangen heeft. Tussen 11:15 en 11:30 is er inloop en ruimte om bij te praten over je ervaringen van de afgelopen week, van 11:30 tot 12:00 doen we 2 keer een koffietafel van telkens ongeveer 15 minuten, waarin we over de bovenstaande vragen met elkaar in gesprek gaan. Om 12 uur eindigen dan de thema koffietafels, kunnen deelnemers de SOK weer verlaten,  en voor degenen die nog even blijven hangen is er tijd om verder door te praten over dat wat je bezig houdt.

Ook als u Zoom nog nooit heeft gebruikt bent u van harte uitgenodigd! Heeft u hulp nodig? Stuur ons dan een e-mail dan doen we ons best u te helpen waar we kunnen.

Zoom-team Bethlehemkerk