Tijdens de bovenwijkse catechese van 2 oktober hebben we het gehad over diaconie en Sebastiaan Hexspoor van Stichting Present kwam op bezoek.
Daaruit voortvloeiend willen we op vrijdag 16 oktober met Present een diaconale activiteit doen. In het centrum van Hilversum zit de King Arthur Group. Het is een dagbesteding voor mensen met dementie. De tuin moet daar nodig gedaan worden en uit de reacties van de jongeren bleek vrijdag dat ze daar graag een handje bij willen helpen.

We worden begeleid door Present en volgen hun protocol rondom Corona. Het programma voor die dag ziet er als volgt uit:

15:30: Verzamelen bij de Grote Kerk op de Kerkbrink
15:45 uitzwaaien en aan de slag
17:30 Hotdogs/friet eten
21:00 afronden (of eerder als het al donker is).

De vraag is of elke jongere 1 stuk tuingereedschap wil meenemen. En of de jongeren zich uiterlijk 12 oktober willen aanmelden in de appgroep van de kerk of bij Renate.

Renate, Piet en Corné