Eindelijk was het dan zover. Donderdag 8 oktober, is de voedselbank gestart met de voedsel- en productenuitgifte vanuit de Bethlehemkerk. Eigenlijk gebeurt deze uitgifte vanuit de Pniëlkerk, maar die wordt grondig verbouwd.

Gedurende deze verbouwing maakt de voedselbank gebruik van onze kerk. Hiervoor hebben ze gebruikgemaakt van zaal 3 en 4. De goederen zijn aangeleverd door via de nooddeuren en het grasveld achter de kerk. Geen zorgen, de kerkrentmeesters hebben rijplaten neergelegd, zodat de vrachtwagen van de voedselbank niet weg is gezakt. Ja we zullen het aan het gras gaan zien, maar dat komt van het voorjaar wel weer goed. Edwin, onze koster, heeft de voedselbank begeleid en is erg tevreden. “Een paar kleine aanpassingen en dan is het helemaal goed.” Mooi om te horen.

Fijn dat we op deze manier de voedselbank kunnen helpen.