De Bethlehemkerk is dit voorjaar gestart met een nieuwe manier van ontmoeten: online koffie-ontmoetingen. De formule is eenvoudig: met een kop koffie (of thee natuurlijk) log je in in een virtuele koffieruimte van de Bethlehemkerk. Gemeenteleden bespreken daar samen onderwerpen die actueel zijn in hun leven, of gewoon elkaar zien en even bijpraten.

Ook op zondag 18 oktober drinken we weer samen online koffie.

Zondagmorgen hoop ik in de Bethlehemkerk te preken over ‘De Derde Dag’. God zorgt voor het meest vanzelfsprekende: grond onder onze voeten. Met elkaar leren we ons verwonderen over ‘laat het droge zichtbaar worden’. Mij heeft het geholpen om in Youtube de woorden ‘geboorte nieuw eiland’ te typen en te kijken naar het filmpje. Water fascineert. Water kan ook dreigen. Maar God houdt woord, want Hij stelt de grenzen van het water vast. De dag drie is een bijzondere dag, omdat we tweemaal horen: ‘God zag dat het goed was’.

Ik zie uit naar een mooie dienst in de kerk en voor u en jullie thuis.

ds. Wim Moehn

Het thema van komende zondag is:  Vaste grond onder je voeten'

Ds Wim Moehn geeft als stelling/vraag voor tijdens de koffie mee:
Lukt het na de preken die u gehoord hebt over de schepping om te komen op de toonhoogte van de verwondering over wat u leest en hoort in Genesis 1? Waarom wel; waarom niet?
Stelling: de mens is een laatkomer in Gods schepping, zelfs een mug was er eerder – laten we ons dus maar niet teveel verbeelden.
Zoek naar een actuele toepassing van de boodschap van De Derde Dag.

Ds Wim Moehn zal ook zelf na de viering online komen voor de ontmoeting en bovenstaande vragen.

Geef u op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we weten wie we kunnen verwachten. U kunt komende zondag weer dezelfde link gebruiken als die u afgelopen week ontvangen heeft. Tussen 11:15 en 11:30 is er inloop en ruimte om bij te praten over je ervaringen van de afgelopen week, van 11:30 tot 12:00 doen we 2 keer een koffietafel van telkens ongeveer 15 minuten, waarin we over de bovenstaande vragen met elkaar in gesprek gaan. Om 12 uur eindigen dan de thema koffietafels, kunnen deelnemers de SOK weer verlaten,  en voor degenen die nog even blijven hangen is er tijd om verder door te praten over dat wat je bezig houdt.

Ook als u Zoom nog nooit heeft gebruikt bent u van harte uitgenodigd! Heeft u hulp nodig? Stuur ons dan een e-mail dan doen we ons best u te helpen waar we kunnen.

Zoom-team Bethlehemkerk