Door de tweede coronagolf kan het zijn dat mensen het moeilijk vinden om naar drukke plekken te gaan voor boodschappen. Kent u iemand die hulp nodig heeft, of vindt u het zelf vervelend om vanwege corona boodschappen te doen? Laat het dan weten aan de diaconie! Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat het weten aan één van de diakenen of één van onze voorgangers. Dan zorgen we ervoor dat u de boodschappen op een andere manier toch binnenkrijgt.

Aanmelden voor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Heb jij mogelijkheden om te helpen, of heb je hulp nodig? Meld je dan aan op bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vanaf vandaag kunnen mensen die behoefte hebben aan hulp of een gesprek mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij worden dan gekoppeld aan een iemand die hulp biedt, soms alleen al een luisterend oor. Ken je mensen die behoefte hebben aan hulp? Wijs elkaar dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diakenen die de coördinatie verzorgen, Wilma Hilberts en Annette van Vliet