Graag nodigen we u en jou uit om mee te doen met de McBeth Drive-in. De jaarlijkse voedselbankactie van de Bethlehemkerk zal er dit jaar anders uitzien dan andere jaren. Een winkelactie is met de huidige maatregelen niet verstandig. De 1,5 meter wordt dan erg lastig, bovendien raadt de overheid ons aan om contacten zoveel mogelijk te beperken. Samen met de Voedselbank hebben we er daarom voor gekozen de actie anders aan te pakken.

Wat houdt de McBeth Drive-in precies in? Op zaterdag 7 november nodigen we u en jou uit om tussen 10 en 14 uur langs te komen bij de Bethlehemkerk om producten te doneren. De Drive-in is zodanig ingericht dat je vanuit je auto of fiets de producten aan de vrijwilligers van de McBethlehemkerk kunt overhandigen

Waar zit de Voedselbank om te springen? Houdbare producten! Producten die eigenlijk altijd voorkomen in de voedselpakketten zijn: soep (in blik of pakjes), groenten (blik of pot), pastasaus (blik of pot), pasta, rijst, zonnebloemolie, tandpasta, handzeep, douchegel en waspoeder/wasmiddel (flacon).

Voedselbank Gooi en Vechtstreek heeft op dit moment een tekort aan met name houdbare producten. Daarom komen wij in actie! Heb jij in je voorraadkast producten staan die je kunt missen? Lever ze dan zaterdag in bij de McBeth Drive-in bij de Bethlehemkerk!

Het McBeth Drive-in team:
Hamlet (Hanneke) Dral
Hamlet (Anita) den Uil