Afgelopen week is de griepprik weer gedistribueerd in Hilversum. In nauwe samenwerking met de Huisartsenpraktijken F. van Eedenlaan en De Vaart, de gemeente Hilversum en de Bethlehemkerk, zijn in 3 dagen ca 3.500 prikken opgehaald in de Bethlehemkerk.
In sommige gevallen stonden de rijen wachtenden, keurig op 1,5 meter, zelfs tot aan het winkelcentrum Heigalerij. De doorstroom was prima geregeld waardoor de rij wachtenden vrij snel terugliep.

Het was mooi te zien dat in deze corona tijd in goed overleg en in een fijne samenwerking de Bethlehemkerk haar maatschappelijke betrokkenheid heeft kunnen tonen.

De overkoepelende organisatie van Huisartsenpraktijken en gemeente Hilversum zijn trots op de Bethlehemkerk!

Veel dank aan alle betrokkenen!

In de rij bij de Bethlehemkerk in Hilversum. Foto gemaakt door: © FOTO STUDIO KASTERMANS/BEN DEN OUDEN