De Bethlehemkerk is sinds de start van de Corona uitbraak in maart gestart met een nieuwe manier van ontmoeten: online koffie-ontmoetingen. De formule is eenvoudig: met een kop koffie (of thee natuurlijk) log je in in een virtuele koffieruimte van de Bethlehemkerk. Gemeenteleden bespreken daar samen onderwerpen die actueel zijn in hun leven, of gewoon elkaar zien en even bijpraten.

Ook op zondag 8 november drinken we weer samen online koffie.

Het motto is:  'Tussen hemel en aarde: de 2e dag …'

Ds Aster Abrahamsen geeft als stelling/vraag voor tijdens de koffie mee:
God scheidt op de 2e dag door middel van een gewelf de watermassa’s van elkaar. De schepping van de hemel vond plaats. Hier is een wereldbeeld aan verbonden wat ons eeuwen vooruitgaat, een wereldbeeld wat we niet kennen.

Maar het idee van een hemel boven ons hoofd en aarde onder onze voeten, dat kennen we wel. En ook het idee dat God in de hemel woont en wij op aarde.

Klopt dat idee wel?

Als u erover nadenkt, waar is God dan?  Wat is de hemel voor u?

En is er een verbinding tussen hemel en aarde mogelijk?

Is God wel ‘nabij’ en dichtbij in uw leven?

Laten we dit met elkaar bespreken en delen.

Ds Aster Abrahamsen zal ook zelf na de viering online komen voor de ontmoeting en bovenstaande vragen.

Geef u op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we weten wie we kunnen verwachten. U kunt komende zondag weer dezelfde link gebruiken als die u afgelopen week ontvangen heeft. Tussen 11:15 en 11:30 is er inloop en ruimte om bij te praten over je ervaringen van de afgelopen week, van 11:30 tot 12:00 doen we 2 keer een koffietafel van telkens ongeveer 15 minuten, waarin we over de bovenstaande vragen met elkaar in gesprek gaan. Om 12 uur eindigen dan de thema koffietafels, kunnen deelnemers de SOK weer verlaten,  en voor degenen die nog even blijven hangen is er tijd om verder door te praten over dat wat je bezig houdt.

Ook als u Zoom nog nooit heeft gebruikt bent u van harte uitgenodigd! Heeft u hulp nodig? Stuur ons dan een e-mail dan doen we ons best u te helpen waar we kunnen.

Zoom-team Bethlehemkerk