Het sociale leven ligt stil. Maar in de kerk zal de lofzang doorgaan. Ook deze zondag weer van harte welkom om in de kerk (<30 mensen) of online mee te vieren. Onze voorzangers en organist hebben een prachtige veelzijdige liturgie samengesteld met mooie liederen uit verschillende tradities. We bespreken de 2e dag: de schepping van de hemel. Een zondagmorgen waarin we even op adem kunnen komen en bezig kunnen zijn met Hemelse Zakenā€¦ laten we ons verbonden voelen met onze God en met elkaar, juist in deze tijden van afstand!

Deze morgen zou een oecumenische dienst zijn samen met de Emmaus Paulus parochie, maar helaas vindt dat geen doorgang vanwege corona. Zowel wij als de Emmaus Paulus Parochie betreuren dit en we houden goed contact met het geloof en de hoop dat in betere tijden de oecumene weer opgepakt zal worden!