We zijn weer bezig met het samenstellen van de Rond de Bethlehemkerk.

Dit keer wordt het een speciale uitgave vanwege Kerst en natuurlijk ook vanwege het coronavirus.

Het thema wordt: Geef Licht – rond de Bethlehemkerk in tijden van corona.

Uiteraard wordt er vanuit de kerkenraad, de predikanten en vanuit de redactie het nodige aan input geleverd, maar we hebben uw ervaringsverhalen, hoopvolle anekdotes, grappige stukjes, tekeningen/afbeeldingen, foto’s en informatie nodig om deze RdB een blad te maken van en voor de gemeente van de Bethlehemkerk.

Of schrijf een artikel over onderstaande vragen:
Geef Licht, wat betekent dat voor u? Kunnen wij een Licht voor anderen zijn? Wat/wie geeft u Licht?
Houd moed, heb lief; wat betekent dat voor u? Wie bemoedigt u? Wie heeft u lief?

U kunt van alles bij ons insturen, liefst met betrekking tot het hierboven genoemde thema.

Deel het met ons!

Graag insturen voor 22 november naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Cornelis Evertsenstraat 25, 1215 LJ, Hilversum.