Vanaf donderdag 19 november 2020 is de Bethlehemkerk weer beschikbaar voor kerkelijke activiteiten en bijeenkomsten.

In een ruimte in de Bethlehemkerk mogen maximaal 30 mensen samen zijn, kinderen tellen niet mee en we blijven op voldoende afstand van elkaar.

De kerkdiensten blijven op dezelfde wijze aangeboden zoals we gewend waren met maximaal 30 kerkgangers, exclusief medewerkers.

Wij zijn blij en verheugd dat er weer enige versoepeling van de maatregelen zijn aangekondigd, doch wij blijven alert!

Het daarom van essentieel belang dat u zich registreert via Eventix, zie de homepage van de Bethlehemkerk.

We houden rekening met elkaar en vergeten ons niet te houden aan de bekende maatregelen:

• Houd altijd 1,5 meter afstand.
  • Ga niet naar plaatsen waar het druk is.
  • Nies en hoest in uw elleboog.
  • Was vaak uw handen met zeep.
  • Draag een mondkapje waar dat moet.
  • Bent u verkouden? Blijf dan thuis!
  • Heeft u koorts of bent u benauwd? Dan moeten alle huisgenoten thuis blijven.
  • Werk zoveel mogelijk thuis.

Van harte hopen wij dat u gezond blijft en we elkaar weer spoedig kunnen ontmoeten in de Bethlehemkerk.

Zijn er vragen naar aanleiding van dit bericht, dan kan contact worden opgenomen met:

Theo (Th). Van Halsema
Paul-Dirk van Buuren