De Bethlehemkerk is sinds de start van de Corona uitbraak in maart gestart met een nieuwe manier van ontmoeten: online koffie-ontmoetingen. De formule is eenvoudig: met een kop koffie (of thee natuurlijk) log je in in een virtuele koffieruimte van de Bethlehemkerk. Gemeenteleden bespreken daar samen onderwerpen die actueel zijn in hun leven, of gewoon elkaar zien en even bijpraten.

Ook op zondag 22 november drinken we weer samen online koffie.

Het motto is:  'De 7de dag'

Ds Jetty Scheurwater schrijft hierover:

Op de zevende dag rust God en wat voor rust is dat! Een zegen! God heeft zijn werk voltooid.
In deze dienst steken we een kaars aan voor alle gestorvenen die we bij namen noemen.
Wilt u ook een kaarsje aansteken voor een geliefde of geliefden die u mist, zet deze kaarsen dan vast klaar.

Als centrale vraag voor tijdens de koffie geeft ds Jetty Scheurwater mee:

• Zegenen en heiligen; wie doet er nog aan? Wie zet er nog een dag apart? [Heiligen betekent nl. apart zetten]

Geef u op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we weten wie we kunnen verwachten. U kunt komende zondag weer dezelfde link gebruiken als die u afgelopen week ontvangen heeft. Tussen 11:15 en 11:30 is er inloop en ruimte om bij te praten over je ervaringen van de afgelopen week, van 11:30 tot 12:00 doen we 2 keer een koffietafel van telkens ongeveer 15 minuten, waarin we over de bovenstaande vragen met elkaar in gesprek gaan. Om 12 uur eindigen dan de thema koffietafels, kunnen deelnemers de SOK weer verlaten,  en voor degenen die nog even blijven hangen is er tijd om verder door te praten over dat wat je bezig houdt.

Ook als u Zoom nog nooit heeft gebruikt bent u van harte uitgenodigd! Heeft u hulp nodig? Stuur ons dan een e-mail dan doen we ons best u te helpen waar we kunnen.

Zoom-team Bethlehemkerk