Omdat we vanwege corona nog steeds met een beperkt aantal mensen in de kerk mogen samenkomen, houden we voorlopig nog even de verdeling van de secties per zondag aan.

Elke zondag krijgt één sectie voorrang. Hieronder vindt u per zondag welke sectie voorrang heeft. De gemeenteleden uit die sectie kunnen zich tot woensdag 18:00 uur aanmelden via Eventix. Daarna kunnen gemeenteleden uit alle wijken zich inschrijven voor de overige tickets, tot zaterdag 12:00 uur.

U hoeft uw ticket niet uitgeprint of op uw telefoon mee te nemen naar de kerk.

Voor vragen en informatie over Eventix verwijzen we naar:

Gerard Ekelmans:        06 – 2830 8411

Theo van Halsema:     06 – 2332 7858

U kunt laatst genoemde ook bellen indien u op een wachtlijst wilt komen, in het geval dat de inschrijvingen vol zitten op het moment dat u zich wilt aanmelden. Of, als u na het sluiten van de inschrijvingen op zaterdag wilt weten of er nog een plekje beschikbaar is.

Mocht u gereserveerd hebben en onverhoopt toch niet kunnen komen, willen we u vragen om u bij Theo van Halsema af te melden. Zelfs als dit op zondagochtend is. Er komt dan mogelijk weer ruimte voor iemand anders vrij.

Mocht u niet weten onder welke sectie u valt, dan kunt u de Wegwijzer raadplegen (via onze website) of contact opnemen bij Herma Bosma – 06-31057959, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor ouders en kinderen: wanneer u een kind opgeeft via Eventix, dan graag achter de naam van het kind zijn/haar leeftijd noteren. Dit ivm kinderdienst en oppas. Verdere informatie over kinderen en de kerkdienst kunt u krijgen bij Christa Streutker: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Let op, er kunnen in de komende maanden aanpassingen worden gedaan in onze plannen met betrekking tot het samenkomen in de kerk. Dus ook dit schema is onder voorbehoud. Via de nieuwsbrief, website en mededelingen op zondag krijgt u de meest actuele informatie.

Ondanks alle maatregelen: van harte welkom in de Bethlehemkerk!

Zondag 29 november           Zeeheldenkwartier

Zondag 6 december             Kerkelanden

Zondag 13 december           Buitenwijkers

Zondag 20 december           Gijsbrecht-West/Staatsliedenkwartier