In januari gaat de actie Kerkbalans 2021 van start. Momenteel krijgt de meerderheid van de leden van de Bethlehemkerk het verzoek tot deelname via een e-mail toegestuurd. De kerkleden van wie we het mailadres niet kennen, krijgen het verzoek thuis in de brievenbus bezorgd. Dat doen trouwe vrijwilligers elk jaar weer opnieuw, de zogenoemde lopers.

Wij willen onze vrijwilligers tijdens de coronapandemie zoveel mogelijk ontzien. Daarom het vriendelijke maar ook dringende beroep uw e-mailadres aan ons door te geven. Doe dat zo spoedig mogelijk, het liefst voor 1 januari. Dan kan het mee voor Kerkbalans 2021.

Stuur uw naam en e-mailadres naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., de mailbox van de kerkrentmeesters van de Bethehemkerk.

Veel dank, ook namens onze lopers,

Ewout Limburg, kerkrentmeester kerkbalans.