Nieuwjaar
Aankomende zondag 10 januari gaan we elkaar als gemeente gelukkig nieuwjaar wensen om 11.30 uur, dit gebeurt online. Stuurt u een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wanneer u de link wilt ontvangen.

Na de dienst kunt u van onze voorzitter van de kerkenraad, Paul-Dirk van Buuren, een nieuwjaars-woord verwachten.

Corona-beleid
Ook nu aan het begin van het nieuwe jaar 2021 handhaven we ons coronabeleid. Dit betekent dat we u dringend verzoeken om zoveel mogelijk thuis online de dienst te volgen. Zo wordt er ruimte geboden aan diegene die online de dienst niet of moeizaam kan meemaken en voor diegene die de zondagse gang naar de kerk als zeer heilzaam ervaart omdat het wellicht het enige uitstapje is. Wel krijgt iedere week weer een sectie voorrang om zich aan te melden voor de aankomende viering. Het maximumaantal bezoekers blijft dertig. Dit is inclusief kinderen en tieners die de kerk bezoeken. Dit geldt voor alle erediensten in ieder geval t/m 18 januari 2021.

Houdt u zich bij bezoek aan de kerk aan de richtlijnen van de rijksoverheid en het gebruiksplan van onze kerk.

Eventix
Wilt u zich alstublieft aanmelden voor een viering via Eventix? Dit verzoek wordt gedaan aan alle bezoekers en medewerkers van een viering voor wie online aanmelden mogelijk is. Ingeval van een besmetting kan alleen het bron- en contactonderzoek goed verlopen als alle aanwezigen van een viering zich vooraf hebben geregistreerd in het systeem. We doen hierbij dan ook een beroep op elkaar.

Informatiesessies Beleidsplan PgH 2020 en verder.
Graag attenderen wij iedereen op de AK-sessies over het beleidsplan PgH 2020 en verder.
Deze informatiesessies over de kernthemaā€™s vanuit het plan kunt u bijwonen volgens het schema te vinden op:

In de week van 10 januari 2021 zijn aan de beurt:
12 januari Diaconaat
13 januari Missionaire kerk
14 januari PgH-brede communicatie

De zoom-sessies beginnen om 20.00 uur. Voor deelname is aanmelding noodzakelijk. Nadere informatie en aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef bij aanmelding datum of data van de sessie(s) op. Na aanmelding ontvangt u de uitnodiging voor de betreffende sessie(s) per mail.

Van harte iedereen een gezegend nieuwjaar gewenst. Dat we het jaar blijmoedig van start gaan, met elkaar en voor elkaar, vol van geloof, hoop en liefde.

Met een hartelijke groet,

Bonny Rem-Veldstra