De Bethlehemkerk is sinds de start van de Corona uitbraak in maart gestart met een nieuwe manier van ontmoeten: online koffie-ontmoetingen. De formule is eenvoudig: met een kop koffie (of thee natuurlijk) log je in in een virtuele koffieruimte van de Bethlehemkerk. Gemeenteleden bespreken daar samen onderwerpen die actueel zijn in hun leven, of gewoon elkaar zien en even bijpraten.

Op zondag 10 januari 2021 drinken we alweer voor de tweede keer dit jaar samen online koffie. Dat doen we na afloop de viering en Nieuwjaarstoespraak van Paul-Dirk van Buren, voorzitter kerkenraad Bethlehemkerk.

Thema van de viering is:  'Als water wijn wordt; begrijpen en geloven wie Jezus is'

Na de dienst volgt eerst de Nieuwjaarstoespraak van de voorzitter van de kerkenraad, Paul-Dirk van Buuren. Daarna kunnen we elkaar online ontmoeten en elkaar de beste wensen en na te praten over de Nieuwjaarstoespraak van Paul-Dirk.

Mocht er naast de online ontmoeting en doorpraten over de Nieuwjaarstoespraak van Paul-Dirk behoefte zijn aan verdieping, dan geeft ds. Jetty Scheurwater ons nog een paar vragen mee voor tijdens de Online koffie:

Het verhaal wil ons iets openbaren over wie Jezus is.
‘Bruiloft als messiaans gebeuren’; durven wij, kunnen wij onze eigen feesten met messiaanse verwachting kleuren en vullen?
Geloven vraagt om het laden van het gewone met het bijzondere; om verbeeldingskracht.
Hoe staat het met onze verbeeldingskracht? Wat verwachten we?
Wat antwoorden we na dit verhaal op de vraag wie Jezus is?

U kunt komende zondag weer dezelfde link gebruiken als die u al eerder van ons ontvangen heeft. Tussen 11:15 en 11:30 is er inloop en ruimte om bij te praten over je ervaringen van de afgelopen week, van 11:30 tot 12:00 doen we 2 keer een koffietafel van telkens ongeveer 15 minuten, waarin we over de bovenstaande vragen met elkaar in gesprek gaan. Om 12 uur eindigen dan de thema koffietafels, kunnen deelnemers de SOK weer verlaten, en voor degenen die nog even blijven hangen is er tijd om verder door te praten over dat wat je bezig houdt.

Ook als u Zoom nog nooit heeft gebruikt bent u van harte uitgenodigd! Heeft u hulp nodig? Stuur ons dan een e-mail dan doen we ons best u te helpen waar we kunnen.

Zoom-team Bethlehemkerk