Afgelopen zaterdag 9 januari 2021 hebben we weer een MacBeth voedselbank drive-in actie gehouden. Deze actie heeft ruim 20 kratten aan producten opgeleverd. Dat is weer een prachtig resultaat. Iedereen die heeft meegeholpen met inzamelen en doneren: heel hartelijk dank! Door deze actie kan de Voedselbank weer veel gezinnen van levensmiddelen voorzien.

Tweede zaterdag van de maand
Voorlopig blijven we de actie iedere maand herhalen; het is brood nodig. De McBeth Voedselbank drive in is iedere de tweede zaterdag van de maand. De eerst volgende is dus zaterdag 13 februari 2021 van 10:00 tot 14:00. Draag jij ook een steentje bij?

Hartelijke groeten van het MacBeth drive-in team!

Anita, Hanneke & CornƩ

Iedere donderdagmiddag Voedselbank uitgifte vanuit de Bethlehemkerk
Misschien heeft u het al gemerkt: de Voedselbank heeft de uitgifte van producten tijdelijk verplaatst naar de Bethlehemkerk. Afgelopen voorjaar maakte de PniĆ«lkerk bekend dat hun gebouw grondig gerenoveerd wordt. De Voedselbank heeft toen officieel aan de Bethlehemkerk gevraagd of zij tijdelijk gebruik kunnen maken van ons gebouw. Inmiddels is de Voedselbank al aardig ingeburgerd. Iedere donderdag worden de producten via het grasveld en de nooduitgang aan de Diependaalselaan aangevoerd en uitgedeeld aan gemiddeld ongeveer 70 gezinnen. Fijn dat we op deze manier echt kerk in de buurt kunnen zijn.