Zaterdag 16 januari start de jaarlijkse Actie Kerkbalans.

Veel leden van de Bethlehemkerk krijgen het verzoek tot deelname, voor 16 januari, via een e-mail toegestuurd. Als uw email adres bekend is heeft u hierover al een aankondiging per mail ontvangen.

Als u nog geen e-mail van ons hebt ontvangen wilt u dan nagaan of de mail in uw SPAM map is terecht gekomen? Als u helemaal geen mail hebt gekregen wilt u dat dan doorgeven op het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ?

De kerkleden van wie we het mailadres niet kennen, krijgen het verzoek thuis in de brievenbus bezorgd. Een week later (vanaf 24 januari) wordt de toezegging weer bij u opgehaald.

De actie Kerkbalans is de belangrijkste inkomstenbron voor onze wijkgemeente en de Protestantse Gemeente Hilversum. De opbrengst wordt gebruikt voor de lopende kosten zoals onze predikanten, het onderhoud van het gebouw, etc. om onze kerk levend en vitaal te laten zijn. We rekenen op uw hulp!