Hoewel we niet fysiek bij elkaar kunnen komen, ligt het jongerenwerk zeker niet stil.

Vrijdagavond 8 januari werd de Groene kamer in de Regenboogkerk gevuld met catechesanten uit drie kerken, de Bethlehemkerk, Morgenster en Regenboogkerk. Ze zaten virtueel op de banken en hingen in de gordijnen, zoals jullie kunnen zien aan de rondjes op de foto.

Deze bovenwijkse catechesebijeenkomst werd geleid door ds. Aster Abrahamsen en ds. Heleen Weimar en technisch ondersteund door jeugdouderling Wouter Sluis-Thiescheffer (van de Regenboogkerk). Het programma Spacial chat (dat in de Regenboogkerk ook wordt gebruikt voor het koffiedrinken na de dienst) gaf ons de mogelijkheid om op een ongedwongen en speelse, maar ook inhoudelijk sterke manier met het thema (de zevende dag – rustdag) bezig te zijn.

Na afloop werden er online spelletjes gespeeld, en zo was het een gezellige avond!

Ook vanavond (vrijdag 22 januari 2021) is er weer een online catechese avond vanuit de Bethlehemkerk, dit keer over het thema pastoraat.