Door het coronavirus staat veel stil. Kerkdiensten, activiteiten, vergaderingen en ook het bezoekwerk. Veel mensen, vooral ouderen, zitten nu thuis en krijgen vaak geen bezoek meer. Daar willen we wat aan doen! Omdat bij het "omzien naar elkaar" hoog in ons vaandel staat willen we hieraan op een andere manier invulling geven. Het wordt nu: ā€œLuister naar elkaarā€. Mensen die behoefte hebben aan hulp of een gesprek mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij worden dan gekoppeld aan een iemand die een luisterend oor biedt.

Vraag & aanbod
Daarnaast bieden gemeenteleden hulp aan mensen die in het nauw komen door het coronavirus. Via het e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan iedereen een vraag voor hulp of aanbod voor hulp aanbieden. De diaconie van de Bethlehemkerk brengt mensen bij elkaar die hulp nodig hebben en die hulp bieden.

Heb jij mogelijkheden om te helpen, of heb je hulp nodig? Meld je dan aan op bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ken je mensen die behoefte hebben aan hulp? Wijs elkaar dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diakenen die de coƶrdinatie verzorgen, Wilma Hilberts (06-42124250) en Annette van Vliet (06-38357758)