Afgelopen jaar was u vrijwilliger bij onze voedselbankactie in de winkelcentra van Kerkelanden of de Heigalerij. Dit najaar hebben we geen beroep op u gedaan vanwege corona en hebben we de voedselbankactie als McBeth drive-in actie door laten gaan met minimale bezetting, Corona proof buiten op het terrrein van de Bethlehemkerk zelf.

De resultaten zijn bemoedigend, de voedselbank is er erg blij mee. Daarom hebben we ervoor gekozen om de maandelijkse drive-in acties op het kerkplein van de Bethlehemkerk door te zetten: iedere tweede zaterdag van de maand is de Bethlehemkerk hiervoor geopend. Voor 13 februari willen we u de gelegenheid geven om een actieve bijdrage te leveren van één of twee uur. We houden dan de actie van 10:00 tot 17:00 uur. We horen graag uw reactie. Geeft u voor vrijdag 5 februari aan of u meedoet en of u het liefst op de ochtend of de middag ingeroosterd wilt worden. Dan maken wij er een mooi schema van.

Belangrijk is dat we ons bij het inzamelen houden aan de algemene hygiëneregels: blijf thuis als u verkouden bent of klachten hebt, was regelmatig uw handen, houd 1,5 meter afstand en draag een mondkapje als u rondloopt.

Doet u ook weer mee met de voedselbankactie? Een iets andere vorm, maar net zo nodig als altijd. Samen zorgen we voor elkaar, zeker in deze moeilijke tijd.

Hartelijke groeten,
Hanneke Dral, Anita den Uil en Corné van Zandwijk