Op 27 februari klinken vanuit de Grote Kerk op de Kerkbrink indrukwekkende aria’s van J.S. Bach over dwaling, verlies en vertrouwen. De aria’s worden omlijst door delen uit triosonates van J.S. Bach en J.D. Heinichen. Dit bijzondere programma is door iedereen die toe is aan een muzikale ‘Bach-injectie’ via een livestream mee te maken. De aanvang is om 16.30 uur. Bachliefhebbers die later of opnieuw willen genieten van deze ‘baccinatie’ hebben geluk: de uitvoering blijft na afloop enkele weken beschikbaar via www.cantateopdebrink.nl.

Uitvoerenden zijn: instrumentaal ensemble van Cantate op de Brink o.l.v. Nadia Wijzenbeek    (concertmeester), Elsbeth Gerritsen (alt), Henk Gunneman (tenor) en Florian Just (bas). Heleen Weimar verzorgt een korte inleiding.

Meer informatie

Het programma van het seizoen 2020-2021 met alle informatie over de uit te voeren muziek is te vinden op de website www.cantateopdebrink.nl. Ook op Facebook is het laatste nieuws over Cantate op de Brink te vinden.

Zaterdag 27 februari  16u30 – Aria’s en delen uit triosonates van J.S. Bach – Livestream vanuit de Grote Kerk op de Kerkbrink te Hilversum (te bekijken tot en met  27 maart).
Meer informatie op
www.cantateopdebrink.nl