Vanuit de Vrijzinnige Geloofsgemeenschap de Kapel in Hilversum wordt op 8 maart een  webinair verzorgd door Tom Mikkers met als thema “ over een andere boeg”!

Tom Mikkers, predikant van Vrijzinnigen Wassenaar, werkte ruim acht jaar als algemeen secretaris van de Remonstranten. Hij initieerde in die periode diverse vernieuwende projecten waarvan de posteractie om weer meer bekendheid voor de Remonstranten te genereren wel de bekendste is. Opvallende posters, met teksten als Mijn God trouwt ook homo’s of Mijn God laat me zelf denken, verschenen in het straatbeeld en op stations. Ze riepen naast support ook weerstand op. Na een periode bij de EO gewerkt te hebben, is hij nu predikant bij de Vrijzinnigen in Wassenaar. Vernieuwt hij daar ook het kerkelijk leven? Hoe? Moet de kerk het over een andere boeg gooien? Wat betekent dat, hoe doe je dat en wat betekende het voor zijn persoonlijk geloofsleven? Is dat veranderd?
Aanmelden is al mogelijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. U ontvangt dan voorafgaand aan de bijeenkomst een link om deel te nemen.