De Bethlehemkerk is sinds de start van de Corona uitbraak in maart 2020 gestart met een nieuwe manier van ontmoeten: online koffie-ontmoetingen. De formule is eenvoudig: met een kop koffie (of thee natuurlijk) log je in in een virtuele koffieruimte van de Bethlehemkerk. Gemeenteleden bespreken daar samen onderwerpen die actueel zijn in hun leven, of gewoon elkaar zien en even bijpraten.

Op zondag 28 februari 2021 drinken we weer samen online koffie. Dat doen we na afloop de viering.

Thema van de viering is: 'Mag het een onsje meer zijn?'

Na eerst met elkaar kort onze nieuwtjes en weetjes uitgewisseld te hebben, buigen we ons over een vraag die zich richt op het thema van de dienst. Doet u mee?

De vraag die ds. André de Oude ons alvast meegeeft is: Hoe herkenbaar is de angst voor wat anderen van ons zeggen of zullen zeggen? Zijn we daarvan te genezen?

Ds. André de Oude zal ook zelf na de viering online komen om met ons in gesprek te gaan n.a.v. de viering.

U kunt komende zondag weer dezelfde link gebruiken als die u al eerder van ons ontvangen heeft.

Tussen 11:15 en 11:30 is er inloop en ruimte om bij te praten over je ervaringen van de afgelopen week, van 11:30 tot 12:00 doen we een online koffietafel, waarin we over bovenstaande doorpraten. Iets na 12 uur ronden we gezamenlijk weer af. Ook als u Zoom nog nooit heeft gebruikt bent u van harte uitgenodigd! Heeft u hulp nodig? Stuur ons dan een e-mail dan doen we ons best u te helpen waar we kunnen.

Zoom-team Bethlehemkerk