De elfde editie van The Passion wordt gehouden in Roermond. Het is voor het eerst dat The Passion ‘onder de rivieren’ wordt gehouden. De muzikale paasvertelling vindt plaats op Witte Donderdag 1 april 2021 op het Munsterplein in het centrum van Roermond.

De afgelopen jaren hebben we als Bethlehemkerk telkens na afloop van de Witte Donderdag viering op het grote beamer scherm in de kerkzaal samen The Passion gekeken. Samen in de kerkzaal naar de uitzending kijken verbindt.

Kom je online
Nu de Bethlehemkerk haar deuren in de Stille week voor het tweede jaar op een rij gesloten moet houden, zoeken we net als afgelopen jaar de verbinding met elkaar middels een Zoom gesprek na afloop van de uitzending. Tijdens de uitzending onderhouden we contact via de Whatsapp, even snel een indruk met elkaar delen. Na de uitzending ontmoeten we elkaar online via Zoom.

Kijk je samen met ons en kom je online voor het nagesprek? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je ontvangt de link en inlogcode.

 

In voorgaande jaren was The Passion te zien in onder andere Rotterdam, Leeuwarden, Enschede en Amersfoort.

In april 2020 werd de paasvertelling ten gevolge van de coronamaatregelen uitgezonden vanuit het Mediapark in Hilversum met Johnny de Mol als verteller en trok het live-programma 2,9 miljoen kijkers op NPO 1.

The Passion 2021 wordt uitgezonden op Witte Donderdag 1 april om 20.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.