Ondanks, of misschien moeten we zeggen: juist in deze coronacrisis zullen de vieringen in de Stille Week in de Bethlehemkerk doorgaan. Er zijn heel veel vrijwilligers betrokken bij de voorbereidingen.

We hebben, in overleg met alle betrokken vrijwilligers en in overleg met onze collega’s van de andere kerken van de PgH, gelukkig toch een programma voor de Stille Week kunnen samenstellen.

Op Witte Donderdag vindt er een samenwerking plaats met de Regenboogkerk, en op Stille Zaterdag met de Morgenster, op deze dagen vieren we samen.

Hieronder ziet u een overzicht van alle diensten die u met beeld en geluid kunt volgen op de genoemde data en tijden. Zo zijn we met elkaar verbonden en vieren en delen we samen in het lijden en de opstanding van Jezus Christus. Aftelkalender kinderdienst Voor iedereen

Zondag 28 maart: 10:00 uur - Palmpasenviering o.l.v. ds. Marjan Los, terugkijken, klik hier.

Maandag 29 maart: 19:30 uur -  vesper terugkijkenklik hier

Dinsdag 30 maart: 19:30 uur - vesper terugkijken, klik hier

Woensdag 31 maart: 19:30 uur - vesper vesper terugkijken, klik hier

Klik hier

Donderdag 1 april: 19:30 uur -  Witte Donderdagviering samen met de Regenboog terugkijken, klik hier

Klik hier Passion nabespreken

Vrijdag 2 april: 19:30 uur - Goede Vrijdagviering terugkijken, klik hier

Klik hier QR wandeling

Zaterdag 3 april: 20:00 - Paaswake samen met de Morgenster terugkijken, klik hier

Klik hier QR wandeling

Zondag 4 april: 10:00uur - Paasviering via deze link.

Klik hier QR wandeling
 [klik op een van de bovenstaande dagen voor de bijbehorende liturgie en deze link om de viering mee te vieren] 2de Paasdag QR wandeling

De vieringen zullen een ander karakter hebben dan u gewend bent, we hebben de nodige aanpassingen gedaan zodat de diensten geschikt zijn om te bekijken/te beluisteren en om met een kleine groep vrijwilligers uit te voeren.

Met een hartelijke groet en grote dank aan allen die zich inzetten voor deze kerk en voor de diensten en die hebben geholpen in het voorbereiden van de Stille Week. We hopen op een Goede Stille Week samen!

Met ingang van december 2020 worden alle vieringen opnieuw zonder gemeenteleden en gasten gehouden en kunt u alleen online meevieren.