De vaccinatie van Covid-19 krijgt steeds meer vorm in Nederland, zo ook in Hilversum.

Vanaf dinsdag 13 april aanstaande wordt de Bethlehemkerk gebruikt als vaccinatie punt voor Covid-19. Tot en met 23 april 2021 toont de Bethlehemkerk haar maatschappelijke betrokkenheid in Hilversum zuiden zullen vaccinaties door 4 huisartsenpraktijken worden gegeven aan haar patiĆ«nten, in eerste instantie doelgroep 60 ā€“ 65 jaar.

Voor de doelgroep van 60 ā€“ 65 jaar staat een 2e vaccinatie gepland voor de eerste 2 weken van juli 2021.

In een goede samenwerking met de overkoepelende organisatie van huisartsenpraktijken en gemeente Hilversum is dit tot stand gekomen.

Het is mogelijk dat na deze periode van 2 weken later wederom een beroep wordt gedaan op de Bethlehemkerk voor overige leeftijdscategorieƫn.

Ā© FOTO STUDIO KASTERMANS/BEN DEN OUDEN