Zondag 25 april aanstaande willen we weer zeer voorzichtig een aanvang maken door een aantal fysieke kerkgangers als proef uit te nodigen in de kerkdienst.

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen week en dinsdag 20 april jl. zullen een beperkt aantal kerkgangers worden uitgenodigd de dienst bij te gaan wonen.

De proef is noodzakelijk om het GebruiksPlan weer op juiste wijze te kunnen gebruiken en te oefenen. Als basis om vanaf 13 mei aanstaande ( Hemelvaartsdag) weer met maximaal 30 kerkgangers te starten.

Het GebruiksPlan is te allen tijde leidend en met klem vragen we iedereen zich hieraan te houden.

De 30 kerkgangers moeten zich via Eventix opgeven roulerend per sectie. Tot einde juni 2021 ziet het schema er als volgt uit:

13-mei

Buitenwijkers

23-mei

Gijsbrechtkwartier

30-mei

Zeeheldenkwartier

6-jun

Kerkelanden

13-jun

Buitenwijkers

20-jun

Genodigden doopfamilie

27-jun

Gijsbrechtkwartierr

Uiteraard houden wij de ontwikkelingen nauw in de gaten en zullen, zodra het mogelijk is, verder opschalen qua aantallen kerkgangers.

Basis regels:

• Was thuis uw handen;
  • Bij klachten blijft u thuis;
  • Via de hoofdingang (Stiltecentrum) komt u de kerk binnen;
  • Houdt 1,5 meter afstand van elkaar;
  • Bij de kerk worden handen gedesinfecteerd;
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht totdat u op de stoel zit;
  • Door leden van de Commissie van Ontvangst wordt u naar een plaats gewezen en hangt u de jas op over uw aangewezen stoel;
  • Meezingen is niet toegestaan in de kerk, mee neuriĆ«n met de mond dicht is wel geoorloofd;
  • Bij het verlaten van de kerk is het mondkapje weer verplicht;
  • Leden van de Commissie van Ontvangst geven u een teken per rij dat de kerkzaal weer verlaten kan worden aan het einde van de dienst;
  • Via de hoofdingang (Stiltecentrum)  verlaat u weer de kerk.

Wij vragen u het GebruiksPlan weer door nemen hetgeen u kan vinden op de website van de Bethlehemkerk.

Wij hopen u allen zeer spoedig weer te kunnen ontmoeten in de Bethlehemkerk.

Moderamen Bethlehemkerk