Op zondagmiddag 2 mei stellen gemeenteleden van de sectie Gijsbrechtkwartier hun voortuin open voor een ontmoeting met een creatief tintje. U bent daarvoor van harte uitgenodigd, ongeacht in welke sectie u woont. Klik hier voor de uitnodiging.

Door onderstaande wandelroute te volgen komt u langs de deelnemende adressen waar u met open armen wordt ontvangen. In iedere tuin is iets anders te beleven en bent u welkom voor een praatje. U kunt starten bij de Bethlehemkerk maar er ook voor kiezen om op een ander deel van de route te beginnen. Door zelf uw vertrektijd en route te bepalen, kan het aantal bezoekers gespreid worden. Naar keuze kunt u de hele route volgen of een deel ervan en u mag daarbij zelf kiezen welke adressen u wilt bezoeken. Klik hier voor het kaartje.

Vanzelfsprekend doen we ons best om de ontmoetingen veilig te laten verlopen. Daarom zijn er een aantal punten die we graag met u volgen:

• Loop de wandelroute alleen of alleen met het eigen huishouden
  • Houd anderhalve meter afstand
  • Voorkom groepsvorming op straat
  • De ontmoeting is in de buitenlucht
  • Als afstand houden in een tuin niet mogelijk is vanwege het aantal bezoekers, bezoekt u dan vast de volgende tuin op de route
  • De middag start om 14.30 uur en duurt tot 16.30 uur

Hartelijke groet, team sectie Gijsbrechtkwartier

PS Voor de kinderen is er op het kerkplein stoepkrijt is en bellenblaas!