De Bethlehemkerk is sinds de start van de Corona uitbraak in maart 2020 gestart met een nieuwe manier van ontmoeten: online koffie-ontmoetingen. De formule is eenvoudig: met een kop koffie (of thee natuurlijk) log je in in een virtuele koffieruimte van de Bethlehemkerk. Gemeenteleden bespreken daar samen onderwerpen die actueel zijn in hun leven, of gewoon elkaar zien en even bijpraten.

Op zondag 25 april 2021 drinken we weer samen online koffie na afloop van de viering, samen met onze goede buren vanuit de Diependaalse kerk.

Thema: 'Geloven geeft perspectief'
De Bijbel begint in een tuin, de hof van Eden. En de Bijbel eindigt bij een stad. Het nieuwe Jeruzalem. Maar het is geen stad van staal en beton. Het nieuwe Jeruzalem is een tuinstad. Een combinatie van stad en tuin, en de elementen van de hof van Eden komen in deze stad weer terug. Zo zien we dat God een nieuwe schepping gaat maken, die aansluit bij de eerste schepping, maar toch ook heel anders is en nieuw. Wat dat betekent horen we vandaag in de dienst.

De vraag die ds. Willem Nijsse ons alvast meegeeft is: Wat betekent het toekomstperspectief van de Bijbel voor je eigen geloof en wat doet het met je in het dagelijks leven dat je in dit perspectief wordt gezet?

Ds. Willem Nijsse zal mogelijk ook zelf na de viering online komen om met ons in gesprek te gaan n.a.v. de viering.

U kunt komende zondag weer dezelfde link gebruiken als die u al eerder van ons ontvangen heeft.

Tussen 11:15 en 11:30 is er inloop en ruimte om bij te praten over je ervaringen van de afgelopen week, van 11:30 tot 12:00 doen we een online koffietafel, waarin we over bovenstaande doorpraten. Iets na 12 uur ronden we gezamenlijk weer af. Ook als u Zoom nog nooit heeft gebruikt bent u van harte uitgenodigd! Heeft u hulp nodig? Stuur ons dan een e-mail dan doen we ons best u te helpen waar we kunnen.

Zoom-team Bethlehemkerk