Het kinderwerk vindt tot Pinksteren nog plaats op een andere zondag dan de vieringen. Er is op zondag 9 mei (gezamenlijke viering Vitamine G en Bethlehemkerk) geen kinderwerk maar wel een week eerder op zondagmiddag 2 mei. Kinderen van de Bethlehemkerk zijn van harte welkom daaraan mee te doen. Op zondag 2 mei om 15.30 uur gaan de deuren open voor de kinderen, 15.45 uur begint het programma, 16.45 kunnen kinderen weer worden opgehaald.

In de achterzaal van de kerk is het programma van de Vitamini's voor de peuters (2,5 tot 5 jaar). In de bovenzaal vindt de Kidskerk plaats. Dat is voor kinderen van 5 t/m groep 8. Het is wel handig als zij zich dan aanmelden. Ouders en/of leiding kan contact opnemen met Inge van Strien (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Zij kan dan ook meer informatie verstrekken over brengen en halen.

Hartelijke groet, Kaj ten Voorde