Op zondag 2 mei 2021 drinken we weer samen online koffie (SOK) na afloop van de viering, maar dit keer ANDERS, namelijk online in de Regenboogkerk! We zijn door de Regenboogkerk uitgenodigd om niet alleen samen te vieren, maar na afloop ook om samen koffie te drinken.

Op zondag 2 mei 2021 drinken we weer samen online koffie na afloop van de viering, samen met de lieve gemeenteleden van de Regenboogkerk.

Thema: ' Wie voedt de jonge raven? '
Wanneer Job hevig protesteert tegen het onrecht dat hem is aangedaan, antwoordt de Eeuwige met een bombardement van vragen. Die vragen hebben allemaal betrekking op Gods scheppingswerk. Wat is dit voor  een antwoord? Kan Job er iets mee? En wij?


Na afloop van de viering is er tot 12:00 een online koffietafel, waarin we over bovenstaande doorpraten. Daarnaast wil de Regenboog graag evalueren hoe de viering vandaag is gegaan nu weer de eerste bezoekers aanwezig zijn tijdens de viering. Hoe heeft u dat ervaren (zowel voor de mensen thuis, als de bezoekers (die dan inmiddels ook thuis zijn)). Rond 12 uur ronden we gezamenlijk weer af.

Voor vragen en hulp ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Regenboog geeft op haar website verdere uitleg én ook een instructiefilmpje: https://regenboogkerkhilversum.nl/koffie

De gegevens en aanmeldingslink zijn anders dan u gewent bent, klik op de link hiernaast: https://tinyurl.com/rgbkoffie u wordt gevraagd uw naam op te geven.

NB gebruik de link: https://tinyurl.com/rgbkoffie om in te loggen (in de link met uitleg, staat ook een link (koffie kopje) alleen dan heeft u een wachtwoord nodig, bij de https://tinyurl.com/rgbkoffie link is geen wachtwoord nodig). 

We hopen u zondag online te ontmoeten. 

Graag tot morgen online.

Welkom!

Team Samen online Koffiedrinken
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.