Op zondag 9 mei is er een gezamenlijke Bethlehemkerk & Vitamine G-viering.
De viering begint om 12.30 uur en zal worden uitgezonden via YouTube, namelijk op de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=YhLucVCeAYU
Wie graag naar de kerkzaal wil komen, kan zich aanmelden via www.vitamineg.net/aanmelden-viering.

Ter informatie: het kernteam heeft kortgeleden besloten om voorlopig het beleid te hanteren dat mensen uitgenodigd zijn online mee te doen en dat wie dat wil welkom is in de kerkzaal - tot een maximum van 30 mensen.

Het kinderwerk vindt tot Pinksteren nog plaats op een andere zondag dan de vieringen. Er is op 9 mei geen kinderwerk maar wel op zondagmiddag 2 mei. Kinderen van de Bethlehemkerk zijn van harte welkom daaraan mee te doen. Op 2 mei om 15.30 uur gaan de deuren open voor de kinderen, 15.45 uur begint het programma, 16.45 kunnen kinderen weer worden opgehaald. In de achterzaal van de kerk is het programma van de Vitamini's voor de peuters (2,5 tot 5 jaar). In de bovenzaal vindt de Kidskerk plaats. Dat is voor kinderen van 5 t/m groep 8. Het is wel handig als zij zich dan aanmelden. Ouders en/of leiding kan contact opnemen met Inge van Strien (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Zij kan dan ook meer informatie verstrekken over brengen en halen.

Hartelijke groet,    Kaj