Donderdagochtend, 3 juni 2021 van 10 – 12 uur is er in de Bethlehemkerk weer een OPEN KERK! Er zijn zoals vorig jaar ook 3 gastvrouwen/heren om u te begroeten en u de weg te wijzen: bij de entree, de koffie en in de zaal zelf.

We houden de coronamaatregelen van het RIVM aan, dus de anderhalvemeter-afstand moet voorlopig gewaarborgd blijven. Zo stellen we de stoelen en tafels weer op en ook een mondkapje bij binnenkomst blijft verplicht, tot u op uw plaats zit, dan kan het af. Dit is voor ons aller gezondheid van belang. Het kopje koffie of thee is er ook weer. Tevens is er gelegenheid om het Stilte Centrum te bezoeken en u kunt natuurlijk altijd in de kerkzaal terecht voor gebed en meditatie of een kaarsje opsteken en te genieten van het mooi belichte Kruis.

Bij de ingang staat uw gastvrouw/heer om u welkom te heten, naar uw gezondheid te informeren en daar kunt u ook uw handen desinfecteren. Ze zal u ook vragen naar uw naam en telefoonnummer, zodat we weten wie er binnen gekomen zijn. Tevens wordt er uitleg gegeven over looproutes, werkwijze, toiletgebruik e.d. U volgt de pijlen naar binnen naar zaal 1. Daar staat uw volgende gastvrouw/heer om u te helpen en te vragen wat u wilt. U kunt er aan een tafel plaats nemen op één van de stoelen, die staan opgesteld. U mag deze daarom niet verplaatsen.

Voor de uitgang volgt u de pijlen naar buiten. Bij de uitgang kunt u uw handen eerst weer desinfecteren.

Het volledige protocol staat op de website van de Bethlehemkerk.

Aangezien we nu met 3 gastvrouwen/heren per keer aanwezig zijn, doen we een oproep voor meer vrijwilligers om ons team te komen versterken. Dat zou heel fijn zijn!

Wij verheugen ons er op om u allen weer te kunnen ontmoeten.