Donderdagochtend, 3 juni konden we in de Bethlehemkerk eindelijk weer beginnen aan een echte Open Kerk. Het was heerlijk zomers weer en onze gasten kwamen daarom ook fleurig gekleed bij ons binnen. Nanda en Adela waren de gastvrouwen en mochten 6 bezoekers ontvangen. Het was in ieder geval een gezellig samenzijn.

Wij waren zo enthousiast, dat we na die lange winter weer de Open Kerk konden organiseren, dat het misschien wat onverwacht was. Ook is nog niet iedereen gevaccineerd, maar wij houden ons aan de anderhalve meter afstand, de mondkapjes op (behalve als u aan tafel zit) en de handen desinfecteren bij binnenkomst en vertrek uit de kerk. Ook was het Stilte Centrum weer geopend.

Heel graag willen wij er wat vrijwilligers bij hebben, want onze groep is niet zo groot meer. Het is heel gezellig en leuk werk en het is maar een paar uurtjes op de donderdagmorgen.

Hierbij doen we een oproep voor iedereen om ons team te komen versterken!