De Bethlehemkerk is sinds de start van de Corona uitbraak in maart 2020 gestart met een nieuwe manier van ontmoeten: online koffie-ontmoetingen. De formule is eenvoudig: met een kop koffie (of thee natuurlijk) log je in in een virtuele koffieruimte van de Bethlehemkerk. Gemeenteleden bespreken daar samen onderwerpen die actueel zijn in hun leven, of gewoon elkaar zien en even bijpraten.

Op zondag 13 juni 2021 drinken we weer samen online koffie na afloop van de viering.

Thema van de viering: 'Een ontmoeting in de nacht'

Elkaar ontmoeten – wat zijn we blij dat dat weer wat meer mogelijk is. Weliswaar nog op afstand, maar toch. Wat heb ik in het afgelopen jaar de ontmoetingen gemist.

In de dienst op zondag 13 juni horen we over een bijzondere ontmoeting. We lezen in Johannes 3 dat in de nacht  Nicodemus op zoek gaat aar Jezus. Hij wil graag in gesprek met Jezus en het wordt  een  bijzondere ontmoeting. Het  gesprek gaat over ‘opnieuw geboren’.  Opnieuw beginnen. Leven. Heeft Nicodemus in die nacht een ontmoeting die zijn leven voorgoed zal veranderen?

De vraag die ds. Hillegonda Ploeger alvast meegeeft voor het tweede deel van het Samen Online Koffiedrinken is: Wat is voor u een bijzondere ontmoeting geweest? Welke ontmoetingen heeft u in de afgelopen tijd gemist? Naar welke ontmoetingen ziet u in de komende tijd uit?

Ds. Hillegonda Ploeger zal ook zelf online komen om met ons in gesprek te gaan n.a.v. de viering en bovenstaande vraag.

U kunt komende zondag weer dezelfde link gebruiken als die u al eerder van ons ontvangen heeft.

Tussen 11:15 en 11:30 is er inloop en ruimte om bij te praten over je ervaringen van de afgelopen week, van 11:30 tot 12:00 doen we een online koffietafel, waarin we over bovenstaande doorpraten. Iets na 12 uur ronden we gezamenlijk weer af. Ook als u Zoom nog nooit heeft gebruikt bent u van harte uitgenodigd! Heeft u hulp nodig? Stuur ons dan een e-mail dan doen we ons best u te helpen waar we kunnen.

Zoom-team Bethlehemkerk